МАДЭЛІРАВАННЕ І АНАЛІЗ СІЛАВОГА ЎЗАЕМАДЗЕЯННЯ ЗВЕННЯЎ У РАБОЧАЙ КАМЕРЫ ЛАНЦУЖНАГА АГРЭГАТА - Патапаў, Уладзімір Аляксандравіч; Русан, Сяргей Іванавіч; Сівачэнка, Леанід Аляксандравіч (Вестник Брестского государственного технического университета, 2023)
У артыкуле выкладзены алгарытм разліку рабочай камеры ланцужнага агрэгата, які дазваляе набліжана вызначыць сілы ўзаемадзеяння рабочых органаў з каромыслам прываднога механізма і нерухомай апорай. Праведзены статычны і дынамічны аналіз разліковай мадэлі. Вынікі работы могуць быць выкарыстаны для канструявання ланцужных агрэгаў і даследавання працэсаў дэзінтеграцыі і класіфікацыі матэрыялаў.